Bild på en ung Kavat (mellanpudel, svart)


Om oss

I en skogsglänta utanför Sexdrega ligger ett litet torp med namnet Gåsadalen. I detta paradis lever vi och våra hundar ett liv utan stadens stress och brus. 
Vi är Gunilla och Håkan Norström och tillsammans med våra pudlar njuter vi av vår trädgård på nästan en hektar som vi alla kan göra det vi älskar mest i.
För oss tvåbeningar är det att anlägga vår trädgård, njuta av blommorna och ta en kopp te (kaffe för Håkan) vid dammen. För fyrbeningarnas del är det att gräva hål (där vi oftast inte vill ha dem) i gräsmattan eller leta efter den perfekta pinnen. Oavsett vad vi gör så älskar vi vår trädgård och vårt lilla torp.
Inpå knuten har vi en stor skog att tillsammans plocka svamp, blåbär eller bara balansera på nedfallna träd. Sommarkvällar blir det en promenad till vår närliggande sjö där vi kan bada. Vintertid drar vi på oss längdskidor och skidar genom skogen. Allt tillsammans med hundarna.


Hundarna är en stor del av vårt liv och de är självklara familjemedlemmar som styr majoriteten av vår tid. När det gäller vårt hundintresse så kompletterar vi varandra bra.

Gunilla: Jag har  ett stort intresse i aktivering av olika slag. Om Håkan är den som fixar frisyren är jag den som fixar hundarnas lerbad när vi letar efter nya äventyr i skogen. jag tränar och tävlar hundarna i olika grenar, men just nu ligger agility mig mest varm om hjärtat, därefter rallylydnad. Vi kör även enklare dog parkour när vi är på våra äventyr i skogen. 

Under 2023-2024 gör jag en personlig resa tillsammans med våra  hundar där jag får en fördjupad kompetens i hur jag utövar, guidar ochundervisar i stressbearbetning, känsloterapi, relation, mindfulness, beröringstekniker, doga, andningstekniker och meditation. Jag blir genom utbildningen väl förberedd på hur jag med hjälp av en helhetsplan kan guida hund och ägare - fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt.

.
Jag älskar att ha hundarna nära mig och då är pudel en perfekt ras, för när vi varit ute och härjat, då är jag bara bäst när vi kommer hem och slänger oss i soffan och samtliga ligger tätt tätt inpå mig.

Utbildning: Hundens beteende (SKK), Instruktörsutbildning grundmodul (SBK), hundmassörsutbildning 3 steg, Uppfödarutbildning (2020), "hundavel i teori och praktik" (2021), Hundägarcertifikat (2021), DogEquanimity Practitioner (pågående)

maila Gunilla på: gunilla@gasadalen.se

Håkan: Jag har  ett stort intresse för pälsvård och utställning. Jag älskar detta med att börja forma pälsen, få ut i händerna bilden jag har i huvudet. Sedan att få möjlighet att visa upp hunden i en utställningsring där jag varit med och format från början, det ger mig en kick. Då vi börjar få några hundar som alla ska meriteras i utställningsringen, så har vi beslutat att även Gunilla ska börja ställa ut, därför kommer ni på utställningar även se henne i ringen.
Jag är den som har hand om hundarna på dagtid och tar hand om vardagsbestyren.

Utbildning: Grundkurs i anatomi och bedömning (SKK), Div. olika pälsvårdskurser (SPK), Uppfödarutbildning (2020), "hundavel i teori och praktik" (2021)

maila Håkan på: aquaristen@gmail.com (läser dock ej mailen frekvent och är skitkass på att svara)

Kontakt 

För eventuella frågor (dock ej intressanmälan, det vill vi ha på eget mejl och gärna med de delar vi vill ha information om som finns under fliken "valpar").

 
 
 
 
Gissa och Perla
Kavat agility 2022
Perla 6v